subscribe to the RSS Feed

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Scheppingswandeling

14-10-2017, van 14:00 tot 16:00

Ervaar je verbondenheid met onze oorsprong en toekomst tijdens de scheppingswandeling. Het is een overweldigend gevoel je deel te weten van dit ontzagwekkende verhaal; te zijn opgenomen in die onvoorstelbare dimensie van ruimte en tijd.

Het collectieve scheppingsverhaal laat zien dat alles wat bestaat een gemeenschappelijke oorsprong heeft. Ook wij zijn gemaakt van sterrenstof. Het is het meest ontzagwekkende verhaal dat een mens zich kan voorstellen: vanuit een oerknal, een oneindig hete, oneindige hevige ontlading van energie, heeft het hele universum zich ontwikkeld tot zijn huidige complexiteit, verscheidenheid, omvang en ouderdom.

Tijdens de wandeling zullen we stilstaan bij de mijlpalen van het ontstaan van de Aarde en het leven. We zullen zien wat de betekenis is van samenwerken, hoe dit leidt tot een steeds grotere complexiteit en hoe organismen en milieu elkaar beïnvloeden. En…………….uiteindelijk verscheen de mens op het aardse toneel. Als mensheid komen we in de aardgeschiedenis nog maar net kijken. We hebben door onze manier van leven echter wel een ongekende grote invloed op het leven op Aarde. Hoe gaan we daarmee om?

Opgeven voor 12 oktober bij Marjolein Tiemens m.tiemens@planet.nl

Zegt het voort:

Gegevens

Datum:
14-10-2017
Tijd:
14:00 tot 16:00
Evenement Categorie:
Website:
https://groengeloven.com/agenda/

Locatie

Petrus en Paulus zaal
Rijsenburgselaan 4
Driebergen, 3972 EJ
+ Google Maps

Wilt u uw evenement aanmelden voor deze agenda?
Maak dan gebruik van de ruimte onderaan de pagina Contact.

Zegt het voort: