Veertigdagentijdkalender voor verdieping

Bij de Veertigdagentijdcampagne ‘Ik ga. Zet een stap naar de ander’ is een kalender gemaakt die de lezer bezinnend door de Veertigdagentijd leidt. De kalender loopt van Aswoensdag 10 februari tot en met Eerste Paasdag zondag 27 maart 2016.

De zondagen bevatten een meditatief moment, de maandagen een stap die mensen gezet hebben om iets te veranderen in hun leven, de dinsdagen verschillende soorten wandelingen die aanzetten om zelf stappen te zetten, de woensdagen de stap die predikanten zetten om ‘kerk naar buiten’ te zijn, de donderdagen een gebed of gedicht, de vrijdagen doordenkers over de veertigdagentijd of Pasen, en de zaterdagen projecten van Kerk in Actie die in deze veertigdagentijd centraal staan.

Te bestellen via de PKN webwinkel.